HUS TILL SALU!

Skillinge Diversehandel kommer INTE att stänga.
Men fastigheten som butiken har sina lokaler i är till salu. Bli inte oroliga! Vid eventuell försäljning kommer butiken att flytta till huset bredvid. Ni kan se huset på bilden nedan. Hörnhuset som ser ut som en fabrik med gröna skjutdörrar. Men tills vidare fortsätter vi precis som vanligt på samma adress Seymours väg 3, med samma sortiment och med samma känsla.

STORA HUSET 258 kvm
och LILLA GÅRDSHUSET 67 kvm.

Bottenplan med två stora rum som innehåller vardagsrum/kök/matsal, takhöjd upp till 3,5 meter.
På detta plan finns även hall, badrum plus ett mindre rum som kan användas som sovrum eller göras om till beredningskök.

Vi går upp på övervåningen.

En trappa upp finns hall ett mindre sovrum och ett stort rum som vi kallar ateljén
men som kan användas till "master bedroom".Denna delen med egen ingång på gaveln kan om man vill användas som ett helt eget boende. Här finns
ytterligare ett kombinerat vardagsrum och kök i ett, med öppet upp i nock.
Två sovrum och toalett med dusch.

Lilla Gårdshuset 67 kvm


Gårdshuset var mamma Ingrids hus. Hon var arkitekt och ritade huset och vi lät bygga det.
Sen bodde hon här under många år då barnen var små. Så gick hon bort 2006
och sedan dess hyr vi ut huset veckovis under sommaren.

Båda fastigheterna skulle kunna användas som generationsboende för tre familjer men också mycket fina möjligheter att kombinera verksamhet och boende på bästa läge i Skillinge på Österlen.
Huvudbyggnaden har sitt ursprung från 40-talet och har använts bl.a som smedja och snickeri men byggdes om helt och hållet 1996. Endast delar av ytterväggarna samt det fina mellanbjälklaget fick vara kvar. Nu är det en modern byggnad med gjuten, isolerad platta med golvvärme (bergsvärme) och takhöjd upp till 3,5 meter och ett vackert ljusflöde genom de stora fönsterna.
Gårdshuset byggdes 2006.